mandag 26. juli 2010

Jeg fant, jeg fant!

Det vil si, jeg visste ikke at den var funnet..... Jeg har i lengre tider trodd at overføringskabelen var i en flytteeske som enda ikke var pakket opp. Ja, jeg har noen av de, men betraktelig færre enn jeg hadde for 2-3 uker siden.

Jeg fikk nemlig GOD hjelp av moren min til utpakking. Da har hun tydeligvis funnet en kabel i en eske og puttet en i skuffen der jeg har andre ledninger. Dette var jo ikke jeg klar over før jeg tidligere i dag trengte mobilladeren.

Far min har også hjelpt til. Han laget nemlig eit FLOTT sypult til meg. Det var da han var ferdig at utpakningsånden kom over moren min og meg. Hva syns dere? Ble det ikke bra med hjemmelaget sypult? Jeg er storfornøyd :)
Og vet dere en to ting til som jeg fant? Jeg har lenge letet etter quiltefoten og overtransportøren til symaskinen min. Og vips! Der var begge funnet! Da ble jeg så glad at jeg tok en dans av bare glede. Moren min mente hun aldri hadde sett meg så glad. Tenk å bli SÅ glad for å finne utstyr til symaskinen. En skulle tro det var tapt arvesølv som var kommet til rette..... :)

Ha en fortsatt fin sommer!

3 kommentarer:

  1. Stilig....no er rommet til sying klar og alt er funnen fram. Kos deg :)

    SvarSlett
  2. Jeg er råmisunnelig på den fine pulten!

    SvarSlett
  3. Jeg er SÅ knallfornøyd! Fortalte far min hvordan jeg vill ha det og "vips" så stod den der. Den fine pulten min! Skjærebrett under vinduet og symaskinen langs veggen. Mangler bare å komme meg til IKEA for å få tak i "lack"hyller som kan holde orden på alle stoffene mine.

    SvarSlett