søndag 20. desember 2009

Når en har mosterunger å overnatting.......

...... da står en opp tidligere enn moster ville gjort til vanlig:) Morgenstunden benyttes til å lage et nytt innlegg på bloggen mens guttene spiller Playstation. Moster prøvde seg på "Need for speed undercover" i går uten særlig godt resultat:) Nok om det!

Lovet i ett tidligere innlegg å vise "fangsten" fra Vestlandstreffet på Stord. Dette har latt vente på seg, men nå er bildene tatt og klare til å vises i bloggen.

Hver og en som deltok på kurs mens en var på Vestlandstreffet fikk utdelt et navneskilt. For en jobb arrangøren har hatt med å lage til disse!
Har lenge hatt lyst til å prøve å sy på maskin med metalltråd. Jeg kjøpte meg derfor nåler til buruk for dette formålet + en snelle med rosa og en snelle med rød metalltråd.

Jeg gleder meg til å bruke disse to mønsterene!

Hadde jeg klart å reise hjem igjen uten å kjøpe noe som helst stoff, da tror jeg at jeg måtte målt feberen min for å sjekke om jeg var syk. For å klare å vandre blant alle de metervis med stoffene uten å kjøpe en eneste cm det går bare ikke ann!


Se denne! Det er et hjerte laget av limpistollim og siden spraylakkert med rosa farge. Stilig, ikke sant?!
Jeg deltok på todagers kurs men jeg var på Vestlandstreffet. Her ser du resultatet:Lotteri var det både lørdag og søndag. Søndagen var jeg så heldig at jeg vant en kopp med disse stoffene dandert pent oppi. Koppen var desverre til vask da jeg skulle ta bilde av den.

Jeg har fått sansen for flerfarget tråd. Benyttet anledningen til å kjøpe meg 4 store sneller samt en pakke med 8 flotte farger!

3 kommentarer:

 1. Oioioioioi!!
  HER var det masse godteri!!
  De mønstrene så morsomme ut! Og stoffene...

  SvarSlett
 2. Her var det rett og slett masse snoooop. Herlige stoffer og tråd.

  SvarSlett
 3. Så mange fine stoffer du har kjøpt! Skulle virkelig ønske at jeg var litt venn med symaskinen selv.

  SvarSlett