Gjør dette:
Ha 2 liter vann oppi en gryte. Ha oppi 1,5 dl salt + 1 dl sukker. Rør ut sukker og salt mens du varmer oppblandingen til ca 40 grader.
I mellomtiden har du de frosne rekene i en stor bolle. Når vannet er varmt nok så helles vannet over rekene. Det er viktig at rekene blir dekket av vannet. La stå 15 minutt før vannet siles av. La rekene stå å renne av seg en stund. Tadaaaa! Rekene er klare til å møte loff, majones og litt sitron :)
Med denne måten å tine reker på så kan du bli "rekesugen" en lørdagskveld og likevel rekke å tine dem. Så fremt du har reker liggende å vente i fryseboksen da, selvfølgelig :)
Forresten, har du prøvd å ha litt opphakket rødløk på rekeskiven din? Godt, godt, godt!
Hei:) Har sett på vinhøna di, ønsker meg oppskriften, er det mulig?
SvarSlett