søndag 27. oktober 2013

Helgen 18. - 20 oktober....

.....var jeg så heldig å bli bedt med på hyttetur. Symaskin og annet utstyr fikk også være med. Jeg hadde funnet et mønster på sirkelpung på bloggen til Timotei som jeg prøvde meg på. Klikk her så kommer du direkte til mønsteret som viser fremgangsmåten trinn for trinn.

Å sy disse sirkelpungene hjelper en å bli kvitt noen passelige stoffrester. Alle tre sirkelpungene jeg sydde forrige helg ble sydd av soffrester jeg hadde liggende.

Utfordringen for med med å sy disse sirkelpungene var å sy i glidelås. Heldigvis lot jeg meg ikke skremme. I løpet av helgen sydde jeg totalt tre stykker. (Den siste er ikke tatt bilde av, desverre.....) Disse skal bli julegaver, tror jeg :)

 
 
Kjersti Ann som var syhelgens vertskap var enda mer produktiv enn meg. Hun sydde to løpere med buede former og monterte ikke mindre enn fire stykk!

 
Hun sydde også isammen en mengde blokker som skal bli toppen av et slumreteppe. Det skal komme en orange kant rundt hele teppet.

 
Takk for en hyggelig hyttetur, Kjersti Ann!


1 kommentar:

  1. Jeg tror vi begge hadde stor glede av denne helgen, som også inneholdt flott middag laga av Solfrid og så hard trim på frisk og rask.

    SvarSlett