søndag 25. november 2012

I helgen har det vært....

......syhelg med Cafe la Søm. Jeg fikk ikke deltatt 100% denne gang, men sånn er det av og til.

Syhelg med Cafe la Søm i november betyr pakkelek. Jeg pakket inn en puslekube som skal sys sammen med håndsøm.


Jeg skal ikke prøve å forklare reglene i pakkeleken vår, for de er gangske innviklet, men det som er kjekt er at alle gir en gave og mottar en gave. Da jeg pakket opp den gaven jeg ble sittende igjen med inneholdt den en sminkepung sydd av Olaug.


Da jeg åpnet pungen for å se hvordan den var sydd oppdaget jeg at det var diverse "stæsj" oppi :) Silkebånd og paljetter er alltid kjekt å ha.


Produksjonen denne helgen var ikke stor, men noe ble det :) Neste helg er det julemesse i bygda og da har jeg tenkt å selge støvelettholdere.


Nå ligger to par og venter på å bli fylt med ris og vatt. Ett par ble stapped og sydd ferdig i går og de ble gitt bort i bursdagsgave samme kveld :)


Det var ikke bare pakkeleken som gav spenning på syhelg denne gang. Vi skulle avslutte
UFO-utfordringen og hver ferdig UFO gav lodd i lotteriet. Jeg fikk sydd ferdig tre av UFO'ene mine og hadde dermed tre lodd med i trekningen. Jeg var heldig, navnet mitt ble trekt ut og jeg vant dette veskemønsteret.


Vi hadde også en oppsummering på hvor mange meter lukkekant vi har sydd siden sist november. Jeg var slettes ikke den som hadde flest lukkekantmeter, men var likevel en heldig vinner av disse to stoffene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar