torsdag 24. mars 2011

Helgen 17. - 20. mars var jeg i Nordens Paris

Det var kjekt å treffe igjen venner og kjente fra mine 6 år i Mehamn! Vi var tre venninner som bestemte oss for å møtes i Tromsø denne helgen da Norsk Quilteforbund avholdt årsmøte sitt akkurat denne helgen. Vi deltok ikke på selve årsmøtet, men vi var å shoppet på standene som var ordnet til og vi fikk med oss utstillingen.

Jeg tok faktisk ikke et eneste bilde under turen, shame on me, men jeg har tatt bilde av mønster, stoff og gevinster som fikk være med meg hjem ved helgens slutt.

Jeg trodde jeg var kommet til himmelen da jeg fant ut at jeg kunne få kjøpe 3 X 30 cm for hundre kroner, det var vel her det største kjøpet ble gjort. Kjøpte for det meste balistoffer.


De fleste balistoffene kjøpte jeg to av, men gadd ikke å ta bilder av alt....

Jeg har aldri vært med på ringlotteri før, men nå vet jeg hva det går ut på og jeg er gjerne med fler ganger! Når alle loddene på en ring var solgt ut ble det umiddelbart hengt opp hvilke lodd det var gevinst på. Raskt og spennende! Jeg fikk med meg to gevinster hjem:


Oooops, mønsterbildet havnet opp ned ser jeg.... Ja, ja.....

Til slutt vil jeg vise bilde av to mønster jeg kjøpte: Koselige grytekluter og stichery.Til neste år arrangeres Norsk Quilteforbund sitt årsmøte i Bergen. Det frister jammen med en tur dit også :) Kanskje vi sees?

Ha en fin kveld videre!

1 kommentar: