søndag 25. april 2010

Nok en hyggelig syhelg er over.....

.... og det er over en måned igjen til vi skal sy sammen neste gang. Fredag, lørdag og søndag er alle blitt fylt med sying i lag med hyggelige damer. Ta gjerne turen innom bloggen til Café la Søm for å lese hva vi holder på med:)

For en god stund tilbake begynte jeg på 60-års presangen til moren min. I går ble gaven ferdig. Er ganske fornøyd om jeg skal si det selv:) Hva synes du? Se her:
Det vises ikke så godt på bildet, men det er surret streng rundt ispinnene slik at sauene ble gjerdet inn. Takket være Kari Lise, på Hobbyboden, fikk moren min i dag det hun ønsket seg aller mest. Dette sauebildet. Mønesteret er laget av Kari Langbråten.

Dette er bilde av blokkene mine i utfordringen til Café la Søm.
Disse blokkene skal bli mitt nye slumreteppe. Fristen for ferdigstilling er utsatt fra siste syhelg før sommeren til første syhelg etter sommeren. Jeg låg ikke så godt an, så jeg var glad for forlengelsen av tidsfristen. Jeg fikk gjort en god del i helgen. Bildet nedenfor er tatt før jeg hadde renskåret alle blokkene. Det har jeg gjort og tre av remsene er sydd sammen. Jeg begynner å se en ende på prosjektet:)

Til slutt et bilde av tre par votter jeg strikket. Bildet er tatt før vottene ble tovet. Vottene fikk ben å gå på så snart de var tovet ferdig, så jeg fikk ikke tatt bilde av de.....
Ha en flott uke, alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar