søndag 9. august 2009

Etnemarknaden 2009

Den første helga i august, i år 5. - 9. august arrangeres det Etenemarknad. Jeg tok turen dit fredagen og jammen er jeg glad for det! Se bare alt det fine jeg kom hjem med!
Ikke mindre enn 30 stk(!) 30cm med flotte stoffer. Stoffene er fra en butikk på Stord som er gått skonkurs. Alle stoffene er blitt skylt opp i dag. De var så fine der de blafret i vinden på tørkesnoren! (Jada, jeg henger saker på tørkesnoren jeg selv om det er søndag.) Når jeg er ferdig med dette blogginnlegget skal jeg opp i annen etasje og stryke alle de 30 nye stoffene. Jeg gleder meg til de ligger på plass i hyllene mine!

Dette smykket var ett av mange smykker jeg kunne tenke meg å ta med meg hjem. Jeg holdt på å slå dette smykket fra meg da kjedet såg kort ut til min hals. Men, det var ikke noe problem! En hyggelig dame tok nye mål og vips hadde smykket et kjede som passet meg. Kjøpte øredobbene som hørte til smykket også, så nå kan jeg pynte meg!
En liten nøkkelhylla skal forhåpentligvis hjelpe meg å holde orden på nøklene mine. Det hender titt og ofte at jeg surrer rundt og leter etter husnøkkel, jobbnøkkel eller bilnøkkel. Har stor tro på at dette hjelper!
Da jeg var på Røros i juni kjøpte jeg med en boks som skulle være trådsnellene sitt nye hjem. Men da jeg så dette stativet
på marknaden så klarte jeg ikke å gå forbi. Nå ser jeg frem til en fremtid med god oversikt over trådsnellene mine!. Stativet kan enten stå på bordet eller henges opp på veggen. Jeg går nok for det siste for å få mest mulig ledig plass til maskin og syprosjekt.
En ny "posepose", det trengte jeg. Den gamle såg ikke ut! Selv om jeg syr selv, så valgte jeg å kjøpe denne. For tiden går sytiden min til å produsere vinhøner så da var det lettvint å kjøpe en fix ferdig.

3 kommentarer:

 1. Åh, det var mange flotte stoff, Ikke rart du er glad!

  SvarSlett
 2. Å jeg er misunnelig på trådsnellestativet ditt! Heretter må jeg være på utkikk etter et sånt.
  Fint at du har kost deg!

  SvarSlett
 3. Så mye fint du har kjøpt deg! Ha en fortsatt fin søndag:)

  SvarSlett