tirsdag 20. januar 2009

Helgens resultat

Ett par med grytekluter er klar til toving. Denne gang valgte jeg å strikke i koksgrå og grønn. Det ble ganske stilig! Har ingen konkrete "gi-bort-planer" med gryteklutene, men det er jo alltid godt å ha en gave liggende på lur. Jeg kommer til å drøye med tovingen da jeg vil ha flere par til toving når jeg først setter vaskemaskinen i sving.

Før jul hadde jeg produksjon av vinhøner. Desverre tok jeg bilde av hønene med speilreflekskameraet mitt å har derfor ingen bilder av ferdige høner å vise. Men, nå har jeg fem høner til bestilling og kommer til å ta bilder etter hvert som de blir ferdige. Den kjedeligste jobben er å lage til hakelapp, hanekam og føtter. Heldigvis hadde jeg to par av alt liggende, så jeg måtte "kun" sy tre par. Under ser dere bilde av delene.

Jeg har funnet frem stoffene jeg skal bruke på hver enkelt høne. Det vaskeligste med å sy er å finne stoffer som passer sammen. For meg gjelder dette uansett hva jeg skal sy. Når en i tillegg har mange stoffer å velge i blir valget ikke lettere...... Å velge stoff er nesten halve jobben!

Jeg håper de nye eigerne av vinhønene blir fornøyde!

Ha en fortsatt fin kveld!

PS! For dere som lurer på hva en vinhøne er, så der det en høne som rommer en 3 liter vinpose. Hønen har borrelås bak på ryggen. Det er her posen legges inni + sjenketuten stikker ut.

4 kommentarer:

 1. Så mye fint du lager! Ble veldig fascinert av de gryteklutene dine jeg. Lager du tommel på dem? Og hvordan fungerer det i så fall? (eller er den "dingsen" i kontrastfarge kanskje noe helt annet?)

  SvarSlett
 2. Jeg spør om det samme som Mimousa, så jeg håper du legger disse grytklutene ut i bloggen ferdig tovet( er det tommel)
  Ha en flott uke :-)

  SvarSlett
 3. Tenker nok de blir fine ferdig tovede, ja! Fine nå også :0)

  SvarSlett
 4. "Dingsen" er tommel, ja. Skal ta et bilde eller to. Jeg må bare ha litt hjelp til det. Er vanskelig å ta bilde samtidig som en bruker gryteklutene....

  SvarSlett