søndag 25. september 2011

Det er igjen på tide......


...... å gi bort en pocketbok. Denne gang er det boken " Skyggenes gate" av Joy Fielding som kan bli din.

Omtale om boken:
Etter å ha tilbrakt et år i fengsel, har Ralph Fischer en klar plan for sin første natt i frihet: i natt skal noen bli holdt ansvarlig. Han skyr ingen midler for å få tak i adressen til ekskonen sin - kvinnen han mener er årsaken til alle hans problemer. Nå har hevnens time kommet. Nå skal han vise henne hva rettferdighet er. Ralphs første skritt er å reise fra solfylte strender i Florida til Dayton i Ohio, hvor ekskonen lever i konstant frykt under falskt navn og identitet i SKYGGENES GATE.

Da det enda ikke er kommet noen som vil overta boken, så setter jeg ny frist for å kommentere i dette innlegget. Skriv i kommentarfeltet om du er interessert i å overta boken. Kommenter innen 23. oktober, så er du med i trekningen.

Bloggen "Mine hverdager" har giveaway



Trykk på bildet så kommer du direkte til bloggen.

Ha en fortsatt fin søndag!

søndag 18. september 2011

Valget falt på......

..... et hvitt skjerf til meg selv. Men, jeg tror at jeg, om ikke så lenge, kommer til å strikke meg et lilla skjerf også :)


Skjerfet er strikket i garnet "papillon", et garn med ferdige hull som du strikker gjennom. Skjerfet er raskt å strikke og er ferdig på en kveldsstund. Dekorativt er det også, synes du ikke?

Ønsker leserne av bloggen en fin uke!

Det er ikke så galt likevel........

......å måtte stå tidlig opp når en har følgende himmel forran seg når en drar opp rullegardinen.


Dette synes møtte meg i går morges da jeg stor opp rundt kl. 07.00. Flott, ikke sant?

Kristin + Jan Ove......

...... har vært sant i mange år. For ikke lenge siden bestemte de seg for å gifte seg. Giftemålet var i går, 17.september 2011.


Brudeparet valgte å dra bort for å gifte seg. Dette gav meg en mulighet til å "fante" litt før brudeparet kommer hjem i dag. Planen var å henge opp plakater, men været satte en stopper for det. Ute blåser det her hjemme i dag, så jeg måtte rett og slett nedjustere planen. Røde hjerter er blitt klippet ut og hengt på ytterdøren.


Jeg innsåg at jeg ikke ville ha en sjanse til å få alle bokstavene like store, så da valgte jeg med overlegg å bruke ulik størrelse.


Jeg ble ganske fornøyd med resultatet :)

Gratulerer som herr og fru, Jan Ove og Kristin!

torsdag 15. september 2011

Av og til lurer jeg på.....

......hvorfor jeg alltid skal prøve å lage det jeg faller for i hobbyblader. Spesielt småting som ser så enkelt ut å lage, men som viser seg å være "trøblete" likevel.

Se bare på disse hjertene her:


Dårlig bilde, men dog, ser de ikke enkle ut? Det er bare det at hjertene er sydd av silkepapir, noe som kompliserer en god del! Tålmodigheten ble virkelig satt på prøve i kveld. Litt over en time brukte jeg på å tråkle rundt disse to hjerntene. Det hadde jeg ikke trodd før jeg begynte!

Nå er spørsmålet om jeg kommer til å lage flere hjerter eller om produkjonen stopper med disse to........

søndag 11. september 2011

Det lønner seg å være grei med andre.....

..... Bare se hva jeg fikk av Inger Johanne som takk for at hun fikk noen "antiskli merker" til å lime fast på undersiden av linjalen sin.


Flotte balistoffer i rød/rosa/lilla toner. Deilige farger!


Stoffene vistes bedre da jeg rullet ut stoffene. Tusen takk, Inger Johanne!

Jeg var ikke til stede.....

...... på medlemsmøtet som HUsfliden arrangerte i august, men jeg var der litt likevel for jeg har vært og kikket på Sauda Husflid sin blogg. Der ble jeg interessert i bildet som viser et limegrønt skjerf og teksten som omhandler dette skjerfet. Et skjerf som kunne strikkes på en times tid?!

Jeg har hatt det travelt i det siste, men i dag hadde jeg tid til å komme meg innom garnbutikken på jakt etter mer informasjon om garn og teknikk. Jeg kom ut igjen med med to nøster garn og fersk opplæring i hvordan skjerfet skulle strikkes.


Skjerfet ble strikket i løpet av en kveldsstund, ja, men en time, nei, det klarte jeg ikke. Jeg måtte konsentrere meg for hver omgang, men det ble lettere etter hvert.


Dette skjerfet skal mamma få. Hun er så glad i limegrønn. Jeg skal strikke et til meg selv også. Skal jeg velge lilla eller hvitt, mon tro???

søndag 4. september 2011

Det er en våt og regntung.....

...... søndag i dag. Da er det veldig greit å sitte i sofakroken med strikketøyet og å tilbringe litt tid på syrommet. Jeg har gjort begge deler i dag.

I sofa'n ligger strikketøyet jeg har på pinnene. Dette skal bli en nisselue som skal viderebringes til sin nye eier til sommeren.


Luen ser rosa ut, men bildet lyver. Det er blitsen som gir luen ny farge.


Oppskriften er hentet fra denne boken. Jeg har hatt boken lenge og syns oppskriftene har et godt drag av 90-tallet over seg.


Det er denne luen jeg strikker, bare ensfarget. Når dere ser bilde fra boken så skjlnner dere vel hva jeg mener med drag av 90- tallet?


På syrommet har jeg fått gjort i stand et nytt bilde med teksten "Til ein nyfødd unge". Bildet er nå klart til å quiltes, det blir nok ikke gjort før onsdagen er her.

Ønsker dere en fortsatt fin søndag!

torsdag 1. september 2011

Jeg skulle gjort mye i kveld.....

...... men endte opp med å montere en vinhøne i stedet :) Det betyr at jeg må forberede meg til neste ukes foreldremøte i helgen.....

Kjøpene mine på årets Kjerringtorg......

....... var minimale sammenlignet med fjorårets kjøp. I forrige blogginnlegg lovet jeg bilder, de kommer nå. Selv om jeg gjorde få kjøp, så er jeg veldig fornøyd med de kjøpene jeg gjorde.


Et flott smykke fikk bli med meg hjem. Jeg bare MÅTTE kjøpe smykket :) Smykket hang rundt halsen da jeg var i min nevø sitt bursdagsselskap i går.


Innholdet i disse posene må forbil hemmelig inntil videre. Jeg har ikke bestemt meg for om innholdet blir julehemlighetre eller om det er en bursdagshemmeligheter.......


Som i fjor kom jeg også i år hjem med en keramikk vase. Var ikke denne flott?!


Denne lille karbaten fikk også være med hjem. Jeg gleder meg til å ta nissen frem når julen nærmer seg. Kjekk liten krabat denne dørkarmnissen :)




Disse fem neverenglene falt jeg for med en gang jeg såg dem. Disse skal få henge på juletreet. Det har jeg allerede bestemt meg for.

Jeg har allerede merket meg datoen for neste Kjerringtorg. Jeg gleder meg til å dra tilbake!