lørdag 8. oktober 2011

Til nå har det vært for flott vær ute.....

...... til å drive med hobby, men nå begynner det å bli kjøligere ute og kanskje på tide å sette seg ned fremfor symaskinen?

Forrige helg hadde "Cafe la Søm" syhelg og da fikk jeg sydd disse tre vinhønene.




Jeg har ikke blogget hønene før i dag, de har nemlig manglet øyne helt til nå nettopp.

SignePling har giveaway......

..... eller gi bort som hun selv kaller det. Trykk på bildet, så kommer du direkte til bloggen.



Det er en Holstee Manifesto Plakat (ca. 46x61 cm) som er gevinsten. Giveawayen trekkes 15. oktober, så hiv deg rundt og delta du også!

fredag 7. oktober 2011

Det lønner seg å være grei med andre - del 3

Forrige fredag arrangerte en klubbvenninne av meg et forsinket utdrikningslag. Bruden hadde vært godt gift i nesten to uker da vi "tomlet i hop" en jentekveld.

Jeg ble spurt om jeg kunne bake cupcakes og jeg sa ja. Og se hva jeg fikk for å si ja!


Arrangøren, for å kalle henne det, hadde kjøpt et stativ til å ha cupcakes'ene i kun for kvelden. Det fikk jeg ta med meg hjem som takk for hjelpen. Lykke!

Nå står stativet på hyllen der jeg har noe cupcakes utstyr/pynt.



Et nærbilde av IKEA-vasen som jeg har puttet cupcakes former i:



For tiden ser jeg etter cupcakes former hvor enn jeg er. Noen har jeg kjøpt her hjemme, andre har jeg fått og noen er kjøpt i Aberdeen. Ideen til denne pynten fikk jeg i en oppskriftsbok.

Ønsker dere alle en god helg!

"Eg tar mitt i lilla takk..hehe :)".....

.... var en kommentar jeg fikk til blogginnlegget "Jeg var ikke til stede...." Merete legger ofte igjen hyggelige kommentarer i bloggen min, så jeg tenkte: "Ja, det skal du jammen meg få!" Jeg satte i gang og sendte skjerfet i posten med en gang det ble ferdig.


Nå viste det seg at mottakeren var på ferie da skjerfet kom i posten, men like etter hjemkomst fikk jeg følgende melding postet på veggen min på Facebook:

"Kjære søte, snille Solfrid :-) For ein flotte overraskelse som venta meg i postkassen når eg kom hjem fra ferie da :) Så flott, og min yndlingsfarge. Tusen tusen takk ♥ Du er sååå flinke. Klem :)"

Vær så god, Merete! Jeg håper på flere kommentarer i bloggen i fremtiden :)

Det lønner seg å være grei med andre - del 2

Jeg ble spurt om jeg kunne hjelpe til med å dele et mønster. Nå skal en vel egentlig si høflig nei eller desverre, når en får et slikt spørsmål, men det gjorde jeg ikke denne gang. Som takk fikk jeg disse tre flotte stoffene i postkassen min.



Tusen takk, Jorun!