søndag 21. november 2010

I dag har jeg fått med meg begynnelsen av slutten.....

..... jeg har nemlig vært og sett Harry Potter og dødstalismanene del 1".


Jeg har lest alle bøkene og sett alle filmene til nå. Nå gjelder det bare å smøre seg med tålmodighet til del 2 kommer. Den filmen har planlagt premiere i juli 2011. Glede meg allerede!

Hals/skjerf.....

....... er hot for tiden. Jeg kunne sikkert funnet en hals/skjer på LINDEX til 79,90,- men valgte å strikke en selv. På onsdag ble den ferdig og siden har den "bodd" rundt halsen min når det har vært mulig. Å ta bilde av seg selv er ikke det letteste man gjør, men fikk det til til slutt :)


Halsen er strikket i Drops sitt "Kid-Silk", deilig og mykt! Oppskriften fant jeg i et av Drops sine mange oppskriftshefter. Jeg triplet antall masker for jeg ønsket å kunne ha skjerfet to ganger rundt halsen. I oppskriften skal en strikke kast og en maske rett sammen, men siden jeg tydeligvis tok kastet rundt pinnen motsatt vei av det som var ment i oppskriften, var det lettest for meg å strikke kastet og masken vridd rett sammen. Mønsteret ble da annerledes, men til det bedre, synes jeg:)

Jeg har hatt dårlig samvittighet......

...... angående innholdet i denne posen......

Da forrige vinter var over, og siden jeg er medlem av det lokale hjelpekorpset, fikk jeg spørsmål om jeg kunne hjelpe til med å sy litt. Posen var med meg på flyttelasset i mai og på fredag bestemte jeg meg for å sy det jeg var bedt om å gjøre. En ny vinter står jo snart for tur......

Posen inneholdt metervis med borrelås, en Røde Kors vest og diverse "tittelbånd".




Det var en deilig følelse når jobben var gjort. Jeg hadde nok sydd for lenge siden om jeg hadde vist at jobben ikke tok lengre tid en den egentlig gjorde.

Det ferdige resultatet: En stk ledervest med mulighet til å bytte ut "yrkestittel" på baksiden.

14. november er over.....

.... og jeg kan da vise dåpsgaven jeg gav til Mille.



Jeg printet ut følgende dikt og limte det inn på venstre side i fotoalbumet:

TIL DÅPSBARNET
Et lite barn,
en liten kropp,
en liten hånd
som strekkes opp.
Du er et nydelig lite smykke.
Med dåpsdagen hjertelig tillykke!