tirsdag 26. januar 2010

Café la søm 10 år!

Førstkommende helg runder Café la søm 10 år. De fleste damene har holdt på helt fra starten. Selv kom jeg med i gjengen høsten -08.

Som seg hør og bør så skal jubileet feires. Til helgen er det på nytt tid for å samles for å sy. HELE helgen! (For mitt vedkommende så blir lørdagen avbrutt med årsmøte i Røde Kors, ellers er jeg med hele helgen!) Vi har bestemt oss for å gå ut å spise. I forkant av middagen har vi fått en liten utfordring. Vi skal nemlig kreere en hatt som vi skal ha på oss når vi går ut! Jeg har lagt hodet i bløt og kommet frem til at jeg bruker en lue som utgangspunkt.

Hva den pyntes med får tiden vise. har jo hele TRE dager igjen før den skal tas i bruk:)

PS! Bilde av ferdig pyntet hatt kommer!

En stund tilbake......

...... blogget jeg dette bildet.

Lyst å se hva Krøllemikkel sendte meg i gave når jeg deltok på Pay it Forward???

En flott løper! Fikk ikke tatt bedre bilde, desverre. Her ligger løperen dobbel, så den er lengre enn bildet viser.
Ett bilde tatt nærmere viser hvordan løperen er quiltet sammen. Tusen takk til Krøllemikkel for den flotte gaven!

Kunne du tenke deg å bli med på Pay it Forward? Jeg har fremdeles ledig to plasser. For å være med er det tre kriterier som må oppfylles:

1: Du må ha egen blogg, så alle kan se hva du sender og hva du får.
2: Du må ha lyst til å glede andre:)
3: Dine egne gaver må sendes avgårde innen de neste 365 dagene.

Skriv en kommentar til dette innlegget, de to første er de som får noe hyggelig i posten fra meg:)

Ha en fortsatt fin kveld!

søndag 17. januar 2010

Er du som meg.......

..... lei av at innholdet i postkassen stort sett består av reklame og regninger? En stund tilbake, mener det var i november, var jeg innom en blogg. Desverre husker jeg ikke hvilken blogg jeg var innom....... I denne bloggen kunne jeg lese om postcrossing.com, et nettsted der en kan melde seg inn om en ønsker å sende og motta postkort til/fra hele verden.

Jeg meldte meg på og nå gleder jeg meg til å kikke i postkassen i håp om at det ligger et postkort til meg. Jeg har blandt annet mottatt postkort fra Finnland, Tyskland, Russland og Nederland. Jeg har sendt postkort til Australia, Taiwan, Usa for å nevne noen land.

Lyst til å være med? Gå inn på postcrossing.com du også vel!

Happy postcrossing!

lørdag 16. januar 2010

Årets første innlegg

Godt nytt år, alle sammen!

Kalenderen viser 16. januar og det er (for lengst) på tide å oppdatere bloggen. Snart en måned siden forrige innlegg, det er for lang tid, synes jeg. Må prøve å bli flinkere!

For en uke siden gikk jeg natteravn. Natteravnene har base på Frilillighetssentralen og vandrer rundt i sentrum. Det var godt å varme seg inne når det var kuldegrader ute. Pausene brukte jeg til å feste tråder og knapper på disse luene.

Begge luene er nå på vei til sine nye eiere i Mehamn. Heldigvis er det enda litt igjen av vinteren slik at luene kan tas i bruk.
Ha en fortsatt fin helg!