lørdag 17. mai 2014

Få ting er mer behagelig......

.....enn å innta sofa'n etter en innholdsrik nasjonaldag. I skrivende stund sitter jeg i sofakroken med bena slengt oppi sofa'n og strikketøyet mellom hendene mens inspektør Morse jager en kriminell på TV.


Strikketøyet jeg sitter med er en UFO som jeg fant i en bærepose inne i garderobeskapet mitt blant jakker og sko. Prosjektet er et teppe strikket av en "bigball". I kveld er jeg kommet over halvveis og har begynt å felle. Det tar nok en stund før teppet blir ferdig. Jeg har andre håndarbeidsprosjekter som bør prioriteres.

Fortsatt god helg!

Gratulerer med dagen!


fredag 16. mai 2014

Jeg har flere ganger......

......avsluttet et lappeprosjekt med dobbel lukkekant. Hver gang strever jeg med å avslutte. Jeg har prøvd flere metoder og endelig at jeg funnet en grei måte! 

Det er Canoe Ridge Creatios som har laget tutorialen jeg benyttet meg av. Trykk på linken så kommer du rett til tutorialen.

Nå gjelder det bare å gjøre det på denne måten slik at jeg husker den fra gang til gang :)

God helg, alle sammen!

lørdag 3. mai 2014

Tillykke med konfirmasjonsdagen, Emil!

Bakom denne store svingen
på ein ukjend framtidsveg
ventar det kan hende ingen
som kan styra dine steg.
Kva du gjer,
og kva som hender
kor du fer
og koss det ender
-det er berre opp til deg. 
(Ingvar Moe)

Jeg har lenge ønsket å vise glimt av hva jeg har sydd i konfirmasjonspresang til nevøen min, men jeg ville også holde gaven hemmelig lengst mulig, så da ble det ikke publisering på bloggen før i dag :)

Jeg har sydd et deilig slumreteppe i disappearing nine patch med sorte, hvite og røde stoffer. De hvite og de sorte stoffene har mønster i kontrastfarge. På bildet henger teppet ute på klessnoren min slik at jeg fikk fjernet "rusk" og løse tråder lettere.


En liten detalj som ble sydd på helt til sist :)